fbpx
Udfør sikker førstehjælp med

Action-cards

Action-cards® er din guide til
sikker førstehjælp i
legelande, action-parker og
sports- og svømmehaller.

ACTION-CARDS KAN REDDE LIV

Action-cards® er robuste instruktionskort, med trinvis guide til sikker førstehjælp.

Forbered

Brug Action-cards® til at forberede dig selv på at kunne give sikker førstehjælp og håndtere en ulykke.

Udfør

Udfør sikker førstehjælp, hvis der opstår en ulykke. Brug Action-cards® som en støtte og guide til førstehjælp.

Red liv

Ved at forberede dig og udføre den korrekte førstehjælp øger du chancen for at redde liv med Action-cards®.

Forebyg

Forebyg ved at skanne QR-koden på dit Action-card® når du har brugt det. Din data hjælper med at redde liv.

ACTION-CARDS

Til sports- og svømmehaller

Dette sæt indeholder følgende Action-cards®:

 • Alarmering
 • Evakuering
 • Bevidstløshed og hjertemassage
 • Hjerteanfald og brystsmerter
 • Kraftig blødning
 • Hjernerystelse
 • Brud med synlig fejlstilling på ben eller arm
 • Forstuvning eller muligt brud på ben eller arm
 • Ledskred (fx skulder ud af led)
 • Bevidsthedstab med muskelkramper (Epilepsi)
 • Astmaanfald
 • Hedeslag
 • Væskemangel (dehydrering)
 • Lavt blodsukker og sukkersyge
 • Småskader (inkl. næseblod, små sår og splinter)
 • Tvivl om behandling

ACTION-CARDS

TIL SPORTS- OG SVØMMEHALLER

Gør jeres sports- og/eller svømmehal klar til at yde sikker førstehjælp.

Action-cards® samarbejder med Danske Svømmebade om at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø ved hjælp af Action-cards® til sikker førstehjælp.

Danske Svømmebade er en landsdækkende interesseorganisation, der arbejder strategisk med et bredt felt af tekniske, driftsmæssige og politiske opgaver inden for svømmebadssektoren.

Læs mere her: Danske Svømmebade.

Er du medlem af Danske Svømmebade, får du en rabatkode, som giver dig 10% rabat på dine Action-cards® produkter. Blandt andet kan du få rabat på dine Action-cards® og kursus i sikker førstehjælp med Action-cards® målrettet sports- og svømmehaller.

HELSINGØR SVØMMEHAL

Med Action-cards® får vores medarbejdere præcist beskrevet, hvordan de skal håndtere en akut situation. Selvom vi træner medarbejderne i førstehjælp med jævne mellemrum, er det altid rart at vide, at du har et sted, hvor du hurtigt kan slå op, hvordan du skal agere i en given situation. Når vi træner med vores Action-cards® til sikker førstehjælp, kommer vi gennem en række praktiske opgaver, som er helt relevante for hvad der kan ske i vores svømmehal. Det giver os endnu større sikkerhed i at kunne hjælpe vores gæster.

Christian Stockholm
Halinspektør

AIRTRIX TRAMPOLINPARK

Vi er 38 medarbejdere, hvoraf nogle har det som et fritidsjob. Med Mange gæster i vores haller med klatrevægge, trampoliner, luftpude m.m. er der jo en vis risiko for, at der kan ske uheld, selvom det sjældent sker. Under alle omstændigheder ønsker vi at kunne agere professionelt og korrekt, hvis uheldet er ude. Derfor er Action-cards® oplagt hos os og burde også være det hos andre actionparker,

Mads Harretche
Daglig leder

BESTIL I DAG:

KUN 497 KR PR STK.

INKL. MOMS

Hvor mange sæt skal I købe?

Man har typisk ét sæt Action-cards® pr 50-100 m2 og/eller ét sæt Action-cards® pr. rum.

Action-cards® sættes op ved indgangen, receptionen, omklædningsrum, forskellige steder i hallen og der hvor de er synlige og let tilgængelig.

 
Mere end 15 sæt Action-cards®?

Ønsker I at købe mere end 15 sæt Action-cards®, så kontakt os og få et godt tilbud.

Kursus i sikker førstehjælp med Action-cards®?

Vi anbefaler dig at du køber dine Action-cards®, læser i dem og tilmelder dig et kursus i sikker førstehjælp. På den måde får du mest ud af både dine Action-cards® og dit kursus.

I videoen kan du se, hvordan vores kursus i sikker førstehjælp forløber, her med virksomheden Airtrix.

Skriv dig/jer op til et kursus i sikker førstehjælp, uden  økonomisk binding, her:

HAR I SPØRGSMÅL?

Mange har, på et normalt førstehjælps-kursus, lært at de skal kunne huske alle førstehjælpsdetaljer i hovedet efterfølgende. Vi synes det er dejligt, hvis man kan huske alle førstehjælpsdetaljer efter en gennemført uddannelse, og det kan nogle mennesker også. De fleste har dog svært ved at huske alle detaljerne, særligt når de står i en virkelig situation. Mange har svært ved at huske det hele, bare 5 måneder efter en førstehjælpsuddannelse, og her er Action-cards® et rigtig godt værktøj. Action-cards® hjælper med at holde styr på detaljerne i en virkelig situation. Med Action-cards® skal man blot vide, hvor man kan finde den relevante viden – man skal ikke huske det hele i hovedet.

Fordelene er, at de er robuste, de tåler vand, vind, vejr og hårde stød og slag.
Du skal heller ikke bøvle med at logge ind på en telefon, app, tablet eller computer for at få den hjælp du har brug for. Action-cards® virker altid.

Mange bruger i dag Action-cards®. Vi har solgt Action-cards® til mange sportshaller og også skoler og restauranter. I mange år har piloter, forsvaret, politiet og det præhospitale væsen brugt Action-cards. Det gør de, netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

Ja, en stor del af værdien af Action-cards® er at al den viden, som du normalt har en førstehjælpsinstruktør til at fortælle dig, den har du nu adgang til hele tiden på dine Action-cards®. Derfor kan du og din virksomhed nemt tage jeres Action-cards® frem og træne sikker førstehjælp præcis når I har tid og overskud til det. Også selvom det kun er 30 minutter. På den måde kan i løbende holde jer helt skarpe på jeres førstehjælp uden at det koster jer mere end den tid i selv vælger at bruge på det.

Vi mener, at man skal gøre det man er bedst tilpas med. Vi ved, at mange har svært ved at huske, hvad man skal gøre, når det er en virkelig situation. Derfor har vi udviklet disse Action-cards® til at hjælpe folk, der skal handle i en sådan situation. Action-cards® bliver brugt meget af blandt andet piloter, forsvaret, politiet og i det præhospitalevæsen – netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

Der sidder en QR-kode på hvert Action-cards® for at gøre jeres uheldsregistrering så nem som overhovedet muligt. På under 1 min. kan du registrere et uheld, fx hjernerystelse, ved at scanne QR koden på kortet “Hjernerystelse”.

Scanner du denne QR-kode, så registrerer du “Hvad der er sket?”, “Hvor det er sket?”, “Hvad tid det er sket?” og “Hvilken behandling der er givet akut” – uden at du har gjort andet en at scanne QR-koden.

Når du har scannet QR-koden, kan du også få lov til at give nogle ekstra kommentarer med og hurtigt uploade et billede af der hvor uheldet skete eller uploade andre billeder, som kan være relevant dokumentation.

En god uheldsregistrering er helt afgørende for at kunne finde de mest kost-effektive løsninger til bedre sikkerhed i jeres virksomhed.

MEDICAL ADVISORY BOARD

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

Mikkel Sundstrup

Læge


Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

 

Jacob Juul Jensen

Overlæge Akutmedicin


Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

Harvey Yules

Læge


Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

Kim Heltø

Speicallæge i anæstesiologi


Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

Paul Peterslund

Læge i intensiv medicin


Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

Sunna G. Herrmann

Intensiv sygeplejerske


Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.