Vælg venligst din side

Medical Advisory Board


Her på siden kan du læse om de personer, som udgør Action-cards® Medical Advisory Board.

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

Her kan du møde de personer, som udgør teamet og ledelsen af Action-cards®.Mikkel Sundstrup
mikkel@action-cards.com

Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi. Mikkel er tidligere sanitetsgruppefører i Forsvaret, og har herfra stor erfaring med præhospitals behandling og førstehjælp.

Jacob Juul Jensen
jacob@action-cards.com

Overlæge Akutmedicin. Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin. I sit virke some overlæge i akutmedicin, har han erhvervet sig relevante kurser som EPALS, MedicALS, ATLS, EMCC, med flere.

Sunna G. Herrmann
sunna@action-cards.com

Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp, deriblandt European Pediatric Advanced Life Support (EPALS). Som en del af Sunnas arbejde som intensivsygepelejerske, vejleder og underviser hun sygeplejersker teoretisk og praksisnært, samt udvikler undervisningsmateriale i samarbejde med faglige eksperter på området.

Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Efter at have arbejdet i 5 år på forskellige hospitaler i England flyttede han til Australien for at opleve og arbejde i et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin(praktiserende læge) i Australien.

Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden. Han er både indsatsleder og SSAI CREM uddannet, og har deltaget på et større antal kurser samt selv undervist på TECC og AMLS. Derudover har han arbejdet tæt sammen med politiet og været stævnelæge til mange forskellige sportsstævner. Forfatter til flere publikationer.

Paul Peterslund
paul.erik@action-cards.com

Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri. Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

Ali er uddannet cand.med. på Københavns Universitet. Siden 2009 har Ali arbejdet som læge, primært inden for kardiologi og klinisk fysiologi, og har udgivet 20 publikationer i internationalt anerkendte medicinske videnskabelige tidsskrifter. En del af Alis arbejde består i at undervise kommende læger på Københavns Universitet. Ali har desuden, som forsøgsansvarlig, gennemført eksperimentelle og kliniske studier med det formål at belyse fysiologiske og patofysiologiske mekanismer bag blodtryksregulering hos mennesket. Derudover har han deltaget i to forskellige forskningsprojekter på International Space Station (ISS).