Vælg venligst din side

Medical Advisory Board


Her på siden kan du læse om de personer, som udgør Action-cards® Medical Advisory Board.

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

Her kan du møde de personer, som udgør teamet og ledelsen af Action-cards®.Mikkel Sundstrup
mikkel@action-cards.com

Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi. Mikkel er tidligere sanitetsgruppefører i Forsvaret, og har herfra stor erfaring med præhospitals behandling og førstehjælp.

Ali er uddannet cand.med. på Københavns Universitet. Siden 2009 har Ali arbejdet som læge, primært inden for kardiologi og klinisk fysiologi, og har udgivet 20 publikationer i internationalt anerkendte medicinske videnskabelige tidsskrifter. En del af Alis arbejde består i at undervise kommende læger på Københavns Universitet. Ali har desuden, som forsøgsansvarlig, gennemført eksperimentelle og kliniske studier med det formål at belyse fysiologiske og patofysiologiske mekanismer bag blodtryksregulering hos mennesket. Derudover har han deltaget i to forskellige forskningsprojekter på International Space Station (ISS).

Sunna G. Herrmann
sunna@action-cards.com

Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp, deriblandt European Pediatric Advanced Life Support (EPALS). Som en del af Sunnas arbejde som intensivsygepelejerske, vejleder og underviser hun sygeplejersker teoretisk og praksisnært, samt udvikler undervisningsmateriale i samarbejde med faglige eksperter på området.