fbpx

Daginstitutioner

Eks: Københavns Kommune

I mit daglige arbejde som pædagog og leder af børnehuset Gemmet, føler jeg mig tryg ved, at vi har Action-cards® til sikker førstehjælp på alle vores stuer, til hvis der skulle ske et uheld.

Merete Grave
Leder af Børnehuset Gemmet
Integreret Vuggestue og børnehave

Restauranter

Eks: Paté Paté

Kortene var en simpel måde at klæde vores medarbejdere på, så de kunne blive mere trygge i at håndtere de mindre førstehjælpsscenarier, de kan stå overfor i restauranten. Vi har med hjælp fra Ivan holdt en introduktion til action kortene med vores managere. Managerne har taget godt imod kortene og de fungerer nu som en del af træningen af nye tjenere og kokke.

Natascha Høj
HR-manager, Hos Husted (Paté Paté).

Kontoret

Eks: Kønig Advokater

Vi ved, det er yderst sjældent, at der sker uheld på vores kontor, men med Action-cards® er vi godt forberedte, til hvis det alligevel skulle ske. Vi ser Action-cards® som en del af at have et godt og trygt arbejdsmiljø. Det betyder også, at vi kan handle på det, hvis en kunde får et ildebefindende.

Matti Taul Korpela
Partner, Kønig Advokater

Produktion & værksted

Eks: Stabrand Spedition ApS

Hos Stabrand er vi glade for vores Action-cards® til sikker førstehjælp. Det giver os en tryghed i, at vi kan gøre det rigtige på det rigtige tidspunkt, hvis uheldet skulle være ude. Det er også vigtigt for os, at vi nemt kan registrere, hvis vi har haft et uheld. Registreringen af uheld kan vi bruge til dokumentation og forebyggelse af andre uheld.

Rasmus Dahl
Partner, Stabrand Spedition ApS.

Butik

Today's Special

Jeg har valgt at have Action-cards® til sikker førstehjælp i vores butik, fordi det giver en god tryghed for mine medarbejdere og mig selv. Action-cards® er nemme at slå op i, hvis der skulle ske noget. Samtidig kan vi også forberede os og holde vores førstehjælp ved lige ved løbende at læse vejledningerne.

Allan Raasdal
Ejer af Today’s Special, Vangede Bygade 56, Gentofte

Sejlads

Når man sejler på havet, kan der være langt til professionel hjælp. Derfor skaber det tryghed for mig, at jeg har Action-cards® til sikker førstehjælp på min båd. Jeg kan både læse i Action-cards® før der sker noget og jeg kan også bruge dem, hvis der er sket et uheld.

Stig Hoffland
Bådejer, Vedbæk Havn.

Boldsport

På min søns hold i SISU Basketball klub har vi Action-cards® til sikker førstehjælp liggende i vores førstehjælpstaske, så vores trænere og holdledere hurtigt kan få en nem og overskuelig hjælp til hvad de skal gøre, hvis nogen kommer til skade eller får det dårligt.

Aske Hjardem Taudorf,
SISU Basketball klub.

Hjemmet med børn

For mig betyder Action-cards®, at jeg nemt kan få den nødvendige hjælp hvis nogen kommer til skade i mit hjem. Det gør mig tryg.

Michelle Larsen,
SOSU-assistent fra Bagsværd, mor til tre børn og gift med Morten.