Action-cards®

På denne side, kan du læse om opdatering og anden relevant information om Action-cards® til dit hjem.

Siden bliver løbende opdateret med relevant information.

Indhold af Action-cards® til hjemmet

Action-cards® målrettet voksne:

Action-cards® målrettet børn:

Selvtræning med Action-cards® til sikker førstehjælp

Her kan du se eksempel på hvordan vi hjælper jer i gang med realistiske scenarier og hændelser:

AC-analytics®

Som privat kan du hjælpe os og danske myndigheder med at indsamle data på ulykker og nærved ulykker i hjemmet:

Brugsvejledning til Action-cards® sæt til hjemmet

Opdateringer

Her kan du læse information, som vedrører opdateringer om jeres Action-cards®.

COVID-19 og hjerte-lungeredning

International Drowning Research Alliance (IDRA), International Lifesaving (ILS) og International Maritime Rescue Federation (IMRF) anbefaler at hvis blot et af følgende kriterier er opfyldt, følges de normale hjertelungerednings retningslinjer, herunder at der gives indblæsninger:

  1. Der er lav risiko for at den syge/forulykkede er smittet med corona-viruset (fx man har konkrete oplysninger om at denne person ikke er smittet)
  2. Den syge/forulykkede er et barn
  3. Der er en bekendt tilstede (fx nær ven eller familie) af den syge/forulykkede, som er villig til at give indblæsninger

Hvis ingen af disse tre kriterier er opfyldt, så undlades det, at give indblæsninger. Derudover følges de normale retningslinjer for hjertelungeredning.

Man kan yderligere orientere dig om Dansk Råd for Genoplivning‘s anbefalinger i forhold til COVID-19 her: Dansk Råd for Genoplivning’s anbefalinger i forhold til COVID-19 (åbner i et nyt vindue).

QR skanner på din telefon

Er din telefon af ældre dato, kan det være at der IKKE er QR skanner software automatisk installeret i din telefons kamera. Du kan finde gratis QR-skannere i din webshop. Husk at træn at skanne QR-koder, så du er sikker på at du kan bruge dem, hvis du kommer i en skarp situation.

Brug denne kontankt formular, for at skrive direkte til os:

  • Jeg giver hermed tilladelse til, at Copenhagen Risk & Safety Group ApS, må kontakte mig med informationer om sikkerhed og Action-cards®. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 13 år og Copenhagen Risk & Safety Group ApS må opsamle og behandle de anførte personoplysninger til de ovennævnte formål. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om hvordan du tilbagetrækker dit samtykke. Læs mere i vores privatlivspolitik her: privatlivspolitik.

Action-cards® er varemærkebeskyttet.

“Det handler om at være godt forberedt – med Action-cards®.”