Vi, der arbejder i virksomheden, har hver vores indgangsvinkler til at beskæftige os med sikkerhed, så du vil opleve, at vi både besidder teknisk og teoretisk dybde, praktisk erfaring samt masser af energi. Her på siden kan du møde de personer, som udgør teamet og ledelsen af Action-cards® – og det er også primært os, du har med at gøre i de konkrete opgaver. Herudover kan vi efter opgavernes karakter og omfang trække på et antal dygtige medarbejdere. Samlet set giver det dig et fleksibelt, kompetent og konkurrencedygtigt hold. Vi stiller altid gerne op til en ganske uforpligtende samtale. Med fuldt fokus på dine tanker og behov. Ring eller skriv til os på et af de nedenstående numre eller adresser. Vi er det samme team, som står bag Copenhagen Risk & Safety Group ApS: www.cors-group.com.

Ivan T. Herrmann

Ejer


+45 2275 6975
ivan@action-cards.com

Ivan har en stærk baggrund i risikomanagement-disciplinen med en uddannelse som civilingeniør og en ph.d. i kvantitative analysemetoder med fokus på usikkerheder og risici i beslutningsprocesser fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og UC Berkeley i USA. Som en del af Ivans arbejde på universitetet har han publiceret mere end ti videnskabelige artikler. Jævnligt peer-reviewer Ivan artikler for forskellige internationale videnskabelige journals, herunder journals, der er rangeret i top 100 på ISI-listen over mest citerede journals i verden. Ivan har pædagogikum fra DTU og har undervist i tre år på universitetet. I otte år har Ivan desuden arbejdet som kystlivredder i forskellige organisationer i Danmark, hvorigennem han kontinuerligt har arbejdet med kvalitetsudvikling af kystlivredning. Ivan er ekstern underviser på Katastrofe- og risikomanager uddannelsen på Metropol i København, hvor han underviser i kvantitative metoder.

Mads Stenfatt

Salgsansvarlig


+45 6199 6106
mads@action-cards.com

Mads har en HD i Business Administration (Marketing Management) med vægt på segmentering og produktprissætning fra Copenhagen Business School. Denne HD fik han sideløbende med sit job som konsulent for Hewlett-Packard. Mads har en bred erfaring primært fra IT- og televirksomheder, hvor han har arbejdet med produktudvikling og prisoptimering samt ressource- og salgsledelse. Mads’ speciale er at hjælpe salgsorganisationer med at forøge deres bundlinjer og hjælpe dem med prioritering af tid og ressourcer brugt på salg.

Anders Kilen

Uddannelses- og træningsansvarlig


anders@action-cards.com

Anders har været ansat i Forsvaret siden 1995, både i Hæren og i Søværnet, og har flere udsendelser i internationale missioner bag sig. Anders er nu ansat hos Forsvarets Sundhedstjeneste, Center for Militær Fysisk Træning, hvor han arbejder med fysisk præstationsoptimering af danske soldater og sideløbende skriver en ph.d. i samarbejde med Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet. Gennem tjenesten i Forsvaret har Anders arbejdet med uddannelse og udvikling af undervisningsmateriale og instrukser til brug i kritiske situationer.

Christian R. Andersen

Konsulent


christian@action-cards.com

Christian har en fortid i Hæren hvor han har fokuseret på taktisk førstehjælp, og har en udsendelse i international mission bag sig. Christian er uddannet professionsbachelor i Katastrofe- og risikomanagement, og har erfaring fra forskellige sikkerhedsvirksomheder i Danmark, hvor han bl.a. har deltaget i VIP beskyttelse og anti-terror løsninger.