Her på siden kan du læse om de personer, som udgør Action-cards® Medical Advisory Board.

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

Her kan du møde de personer, som udgør teamet og ledelsen af Action-cards®.

Mikkel Sundstrup

Læge


Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

 

Jacob Juul Jensen

Overlæge Akutmedicin


Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

Harvey Yules

Læge


Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

Kim Heltø

Speicallæge i anæstesiologi


Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

Paul Peterslund

Læge i intensiv medicin


Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

Sunna G. Herrmann

Intensiv sygeplejerske


Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.

Ali Asmar

Læge med speciale i klinisk fysiologi og nuklearmedicin


Ali er uddannet cand.med. og ph.d. på Københavns Universitet. Siden 2009 har Ali arbejdet som læge og er speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin på Rigshospitalet. Ali har som forsøgsansvarlig, gennemført talrige eksperimentelle og kliniske studier med det formål at belyse, hvordan blodtrykket reguleres hos mennesket her på Jorden og i vægtløshed i rummet på International Space Station. Ifølge World Health Organization (WHO) er forhøjet blodtryk den tilstand, som på verdensplan er årsag til flest dødsfald, nemlig ca. 7 millioner om året og er en af de vigtigste risikofaktorer for udvikling af hjerte- og karsygdomme. Ali har udgivet over 40 publikationer i internationalt anerkendte videnskabelige tidsskrifter og underviser kommende læger og speciallæger i menneskets fysiologi på Københavns Universitet og for Sundhedsstyrelsen.

Matt Schwarz

Læge (MD) i Akutmedicin


Matt er certificeret læge (MD) af American Board of Emergency Medicine. Han er uddannet på Kings County Hospital i Brooklyn, New York, hvor han dimitterede i 2003. Siden da har han arbejdet i North Carolina, USA og Whakatane, New Zealand.