fbpx
Sikker førstehjælp med

Action-cards®

Mange af os kan være usikre på, hvordan man yder førstehjælp i kritiske situationer.

Med Action-cards® til hjemmet har du den nødvendige hjælp lige ved hånden. Bliv klædt på til at yde sikker og hurtig førstehjælp i dag.

ACTION-CARDS TIL HJEMMET

Action-cards® er robuste og holdbare instruktionskort på både dansk og engelsk,
med trinvis guide til sikker førstehjælp. Hæng dem synligt i hjemmet, så du altid ved hvor de er.

Forbered

Action-cards® forbereder dig til selv at kunne give sikker førstehjælp og håndtere en ulykke.

Udfør

Action-cards® er din støtte og guide til førstehjælp lige ved hånden, så du kan udføre sikker førstehjælp.

Red liv

Med Action-cards® kan I udføre den helt korrekte førstehjælp og øge chancen for at redde liv. 

Forebyg

Med Action-cards® kan vi forbygge ulykker. Scan QR-koden, når du har brugt det - din data kan redde liv. 

Hvad indeholder Action-cards® til hjemmet?

Afhængig af om du er hjemme eller på arbejdspladsen kan der opstå forskellige typer af ulykker, som kræver førstehjælp og behandling. Med dette sæt Action-cards® får du en guide lige ved hånden, til følgende situationer;

 • Alarmering
 • Bevidstløshed og hjertemassage
 • Luftvej blokeret (+8 år)
 • Kraftig blødning
 • Hjerteanfald og brystsmerter
 • Hjernerystelse
 • Brud med synlig fejlstilling — på ben og arm
 • Forstuvning eller muligt brud — på ben og arm
 • Slagtilfælde/stroke
 • Milde brandsår og skoldninger
 • Bi- eller hvepsestik
 • Tandskade
 • Fremmedlegeme i øjet
 • Småskader (inkl. næseblod, små sår og splinter)
 • Tvivl om behandling

VORES KUNDER, VED BEDST

HVORFOR ACTION-CARDS?

KØB ACTIONS-CARDS I DAG

KUN 297,- DKK INKL. MOMS

Sprog? Action-cards®, kan købes på dansk og engelsk.

Førstehjælpskursus med Action-cards®

Vi anbefaler dig at du køber dine Action-cards®, læser i dem og tilmelder dig et førstehjælpskursus hos os. På den måde får du mest ud af både dine Action-cards® og dit førstehjælpskursus. I videoen kan du se, hvordan vores førstehjælpskursus forløber, her med virksomheden Airtrix. Skriv dig/jer op til et førstehjælpskursus, uden  økonomisk binding, her:

Hvordan kan en kritisk situation med Action-cards® se ud?

Mikkel arbejder med udsatte borgere til dagligt, og han får derfor et førstehjælpskursus af hans arbejdsgiver hvert fjerde år. Derfor føler Mikkel sig egentlig godt opdateret, når det kommer til førstehjælp.

Alligevel har han følt sig utryg efter hans datter faldt ned fra gyngestativet og brækkede benet for 2 år siden, for han lagde bl.a. mærke til, hvordan hans kone og hans lidt ældre søn blev berørt af situationen og var meget i tvivl om, hvad de skulle gøre. 

Derfor valgte Mikkel at købe Action-cards® til hjemmet, og det viste sig at være en rigtig god investering. 

Mikkel og familien har gennem længere tid brugt Action-cards® til at gennemgå og træne bl.a. børnene i, hvordan de håndterer en ulykke, indtil der kommer en voksen. Action-cards® er nemme at bruge, og næsten så snart barnet kan læse, kan det også forstå og udføre trin-for-trin-guiden.

Det oplevede Mikkel og hans kone, da sønnen fik et lille snitsår, og hans lillesøster straks kom løbende med familiens Action-cards® til hjemmet.

Da skaden ikke var stor eller akut, valgte Mikkel at lade deres datter håndtere skaden og rense samt forbinde det lille snitsår, så hun følte sig tryg i at bruge Action-cards® ude i virkeligheden. 

Hele familien fik en positiv oplevelse med, hvor nemt det er at bruge Action-cards® til at skabe ekstra tryghed i hverdagen, og for at sikre sig, at alle i hjemmet har nem adgang til et præcist og effektivt redskab, der kan afhjælpe de mest gængse krisesituationer, der kan opstå i eget hjem.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Mange har, på et normalt førstehjælps-kursus, lært at de skal kunne huske alle førstehjælpsdetaljer i hovedet efterfølgende. Vi synes det er dejligt, hvis man kan huske alle førstehjælpsdetaljer efter en gennemført uddannelse, og det kan nogle mennesker også. De fleste har dog svært ved at huske alle detaljerne, særligt når de står i en virkelig situation. Mange har svært ved at huske det hele, bare 5 måneder efter en førstehjælpsuddannelse, og her er Action-cards® et rigtig godt værktøj. Action-cards® hjælper med at holde styr på detaljerne i en virkelig situation. Med Action-cards® skal man blot vide, hvor man kan finde den relevante viden – man skal ikke huske det hele i hovedet.

Fordelene er, at de er robuste, de tåler vand, vind, vejr og hårde stød og slag.
Du skal heller ikke bøvle med at logge ind på en telefon, app, tablet eller computer for at få den hjælp du har brug for. Action-cards® virker altid.

Mange bruger i dag Action-cards®. Vi har solgt Action-cards® til mange sportshaller og også skoler og restauranter. I mange år har piloter, forsvaret, politiet og det præhospitale væsen brugt Action-cards. Det gør de, netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

Ja, en stor del af værdien af Action-cards® er at al den viden, som du normalt har en førstehjælpsinstruktør til at fortælle dig, den har du nu adgang til hele tiden på dine Action-cards®. Derfor kan du og din virksomhed nemt tage jeres Action-cards® frem og træne sikker førstehjælp præcis når I har tid og overskud til det. Også selvom det kun er 30 minutter. På den måde kan i løbende holde jer helt skarpe på jeres førstehjælp uden at det koster jer mere end den tid i selv vælger at bruge på det.

Vi mener, at man skal gøre det man er bedst tilpas med. Vi ved, at mange har svært ved at huske, hvad man skal gøre, når det er en virkelig situation. Derfor har vi udviklet disse Action-cards® til at hjælpe folk, der skal handle i en sådan situation. Action-cards® bliver brugt meget af blandt andet piloter, forsvaret, politiet og i det præhospitalevæsen – netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

Der sidder en QR-kode på hvert Action-cards® for at gøre jeres uheldsregistrering så nem som overhovedet muligt. På under 1 min. kan du registrere et uheld, fx hjernerystelse, ved at scanne QR koden på kortet “Hjernerystelse”.

Scanner du denne QR-kode, så registrerer du “Hvad der er sket?”, “Hvor det er sket?”, “Hvad tid det er sket?” og “Hvilken behandling der er givet akut” – uden at du har gjort andet en at scanne QR-koden.

Når du har scannet QR-koden, kan du også få lov til at give nogle ekstra kommentarer med og hurtigt uploade et billede af der hvor uheldet skete eller uploade andre billeder, som kan være relevant dokumentation.

En god uheldsregistrering er helt afgørende for at kunne finde de mest kost-effektive løsninger til bedre sikkerhed i jeres virksomhed.

MEDICAL ADVISORY BOARD

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

Matt Schwarz 

Læge (MD) i Akutmedicin

Matt er certificeret læge (MD) af American Board of Emergency Medicine. Han er uddannet på Kings County Hospital i Brooklyn, New York, hvor han dimitterede i 2003. Siden da har han arbejdet i North Carolina, USA og Whakatane, New Zealand.

Jacob Juul Jesen 

Overlæge Akutmedicin

Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

Harvey Yules

Læge

Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

Kim Heltø

Speicallæge i anæstesiologi

Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Han arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebil.

Paul Peterslund

Læge i Intensiv Medicin

Paul Peterslund got his medical degree from the University of Southern Denmark in 2014. Since then, he has worked as a physician in intensive care medicine, anesthesia, infectious diseases, cardiology, emergency medicine, 3rd world medicine and psychiatry. He has experience with teaching doctors, nurses and laymen at SimC OUH and various other institutions.

Sunna G. Herrmann 

Intensiv sygeplejerske

Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.

Ali Asmar

Læge med speciale i klinisk fysiologi og nuklearmedicin

Ali er uddannet cand.med. og ph.d. på Københavns Universitet. Siden 2009 har Ali arbejdet som læge og er speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin på Rigshospitalet. Ali har udgivet over 40 publikationer og underviser kommende læger og speciallæger i menneskets fysiologi.

Mikkel Sundstrup

Læge

Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.