COVID-19 Action-cards® til hjemmet

Her er et sæt med 15 Action-cards®, til dig i hjemmet, som du her får gratis og ekslusiv adgang til her.

  • Vi har samlet præcis disse 15 Action-cards®, fordi vi tror det kan hjælpe dig og din familie til at komme bedst muligt i gennem COVID-19 krisen.

  • Hvis du ikke kender til Action-cards®, kan du se denne Video om Action-cards®, som er lavet i samarbejde med DGI og Børneulykkesfonden (åbner i et nyt vindue). Kort sagt, er Action-cards® et fysisk produkt med trinvis guide, til hvad du skal gøre i en kritisk situation.

  • Disse COVID-19 Action-cards® til hjemmet vil blive trykt på et let og robust materiale i A7-format (7 x 10 cm), som fx kan hænge på køleskabet. På den måde har du samlet den mest relevante viden om hvordan du kan være med til at standse smittespredningen.

[pdf-embedder url=”https://action-cards.com/wp-content/uploads/securepdfs/2020/03/COVID-19-AC-Beta-version-014.pdf” title=”COVID-19 AC (Beta version 014)”]

[row]
[col]
xxx

[/col]

[col]

[/col]

[/row]
Disse Action-cards® er lavet i samarbejde med Action-cards® Medical Advisory Board og psykolog Tacha Reinhold Hviid, som du kan læse mere om på Sundhedspsykolog.dk.
Vil du hjælpe os til at gøre disse Action-cards® bedre?

Hvis du gerne vil vide mere om baggrunden for disse Action-cards®, referencer mv., så skal du følge dette link:

COVID-19 Action-cards® til hjemmet plus (åbner i et nyt vindue).

  • Giver disse Action-cards® værdi for dig?

  • Fortæller disse Action-cards® dig, hvad du har brug for at vide, hverken for meget eller for lidt?

  • Giv os feedback på Action-cards® feedback. Og skriv hvis du gerne vil have disse Action-cards® tilsendt gratis i pdf-format.

Hvis du giver os feedback på vores COVID-19 Action-cards® til hjemmet, sender vi et fysisk sæt gratis (værdi: 197 kr) til de første 15 personer, som giver feedback til os.

Action-cards® er varemærkebeskyttet.

[quote]Det handler om at være godt forberedt – med Action-cards®.[/quote]