!!!!OBS OBS DENNE SIDE ER UNDER UDARBEJDELSE OBS OBS OBS!!!

Har du, eller kender du nogen, der har været ude for en voldsom oplevelse?

På denne side kan du få nogle gode råd, til hvad du bør tænke på, hvis du selv, eller du kender nogen der, har været ude for en voldsom oplevelse.

Efter en voldsom oplevelse er det vigtigt, at man:

Dine nærmeste er en vigtig støtte. Fortæl dem om dine oplevelser.

Det kan også være en god idé at skrive din oplevelse ned.

Reaktioner kan vare 4 – 6- uger, de kan komme og gå. De skal aftage i styrke og omfang. Det kan også være en god idé at kontakte egen læge, sundhedsforsikring eller alm. forsikring med henblik på en henvisning til psykolog.

Som impliceret eller vidne til en ulykke kan man have behov for at tale med en uvildig om hændelsen. Offerrådgivningen er en gratis service og medarbejderne er uddannet til at lytte og rådgive.

Offerraadgivning kan kontaktes via Offerraadgivning.dk eller ringes direkte til på 116 006.

Brug denne kontankt formular, for at skrive direkte til os:

  • Jeg giver hermed tilladelse til, at Copenhagen Risk & Safety Group ApS, må kontakte mig med informationer om sikkerhed og Action-cards®. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 13 år og Copenhagen Risk & Safety Group ApS må opsamle og behandle de anførte personoplysninger til de ovennævnte formål. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om hvordan du tilbagetrækker dit samtykke. Læs mere i vores privatlivspolitik her: privatlivspolitik.

Action-cards® er varemærkebeskyttet.

“Det handler om at være godt forberedt – med Action-cards®.”